Hold bryllupsfesten din i Italia i villaer, slott, resorts og historiske palasser. De mest ekstraordinære romantiske omgivelser som fremkaller stemninger og som foreviger minnet om bryllupsfesten din.

Vi har besøkt og utvalgt de struktruene som kan tilfredstille dine drømmer. Vi arbeider spesielt i Umbria og Toscana, hvor du kan finne det ideelle stedet for å sette kronen på drømmen din.  Vi yter envidere assistanse for gjennemføringen av bryllupet ditt.

bryllup italia slott

bryllup italia villaer slott bryllupfesten

Planlegging og organisering av bryllup er ikke noe man gjør i en fei, det krever tid, energi og fremfor alt økonomiske utgifter. Prestige Italy har til rådighet en stab av kvalifisert personell som har flere års erfaring innenfor sektoren og som kan svare på og tilfredsstille et hvert form for behov og enhver forespørsel.

Strukturen, bryllupskjole, bilen, blomsterdekorasjoner, fotograf, transport: alt vil bli planlagt med stor omhu og nøyaktig realisert av proffesjonelle innenfor sektoren.

Alt dere behøver å gjøre er å velge hvordan, hvor og når, resten sørger vi for.Historiske steder, kunstneriske og bemerkelsesverdige interessante omgivelser gjør at alt blir perfekt og i henhold til  drømmene deres.
I tillegg til disser uunværlige servicer tilbyr vi envidere andre som dere kan velge basert på deres personlige smak og ønsker.

ANDRE SERVICE YTELSER

Valg av struktur og logistikk
Rettslig rådgivning
Planlegging av budsjett
Celebrant (prest/fogd)
Trasport
Assistanse innkvartering for gjester
Frisør
Sminke
Blomsterdekorasjoner
Foto og video
Catering
Underholdning
Musikk underholdning
Private fly
Sikkerhet
Bryllupskjoler
Organisering av tour
Vin og mat
Middelalder underholdning
Lek og baby-sitting

HAVE A LOOK – A REAL NORWAY WEDDING

Villaer og slott til disposisjon for ditt bryllup i Italia

Villaer og slott til disposisjon for ditt bryllup i Italia

Villaer og slott til disposisjon for ditt bryllup i Italia